21 Temmuz 2007 Cumartesi

Çocuklar, tiyatro ile eğlenerek öğrenecek


EuroSoft, çizgi animasyonlara dayanan Çocuk Tiyatrosu-ÇOTİ isimli bilgisayar programını KDV dahil 25 YTL fiyatla satışa sundu.EuroSoft'un BigSoft markasıyla çocukların eğitimine katkıda bulunmak üzere sunduğu Çocuk Tiyatrosu-ÇOTİ isimli bilgisayar programı, iki adet hikaye kitabı ve bir VCD’den oluşuyor. İki CD’lik programda çocuk hikayeleri, çizgi animasyon haline getirilmiş. Çocuklar hikayeleri hem izleyip hem de dinleyebiliyor. Hikaye kitabından da hikayeyi takip edebilen çocuklar bilgisayar programındaki eşleştirme, yap-boz ve boyama bölümleri ile yeteneklerini geliştiriyor.

Çocuk Tiyatrosu-ÇOTİ programıyla, ilk kez bir bilgisayar programının, iki hikaye kitabı ile VCD’nin bir arada tüketicilere sunulduğunu söyleyen EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, çocuklara en zengin içerikli ürünlerini sunduklarını ve çocukların pekiştirme ve hızları olumlu yönde etkileyecekbir program tasarladıklarını belirtti.

EuroSoft Genel Müdür Fatih Karcı’nın projesini üslendiği programdaki hikayeler Şenay Saçbüker tarafından kaleme alındı ve Ogan Kandemiroğlu tarafından resimlendirildi, animasyonları hazırlandı.Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Köroğlu çizgi animasyon haline getirilen hikayeleri seslendirdi.

Çocuk Tiyatrosu - ÇOTİ isimli ürünün KDV dahil fiyatı, 25 YTL

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli